Producten
Frame hangmat
Hoek hangmat
Klim- en knaagtouw

Kruiphangmat
Vierkante hangmat

Speeltunnel
Wigwam
Mini wigwam

Bestellen
E-mail mij

Informatie
Alles over MAanimals

Catalogus
Contact
Dibevo vakbeurs

Verkooppunten

English
Click here for English

.
  Frame hangmat

Productinformatie
De frame hangmat is makkelijk en geliefd bij alle dieren! De frame hangmat verrijkt de omgeving van huisdieren. Dit speelgoed stimuleert hun natuurlijk gedrag en is daarom zowel een echte uitdaging als een fijne rustplek. Zeer geschikt om in te knuffelen, slapen en spelen. Deze hangmat lijkt op de kattenhangmat voor aan de radiator, maar nu is hij er ook voor onze kleine huisdieren. Dieren stappen er gemakkelijk in en uit, waardoor ook oude en zieke dieren zich prettig voelen in de frame hangmat.

Schuif de fleece hoes van het ijzerdraad frame af en doe hem in de wasmachine. Optioneel is het aanbieden van een losse hoes die als reserve kan worden gebruikt of als vervanging wanneer er aan de eerste is geknaagd.

De frame hangmat is gemaakt van zacht fleece en stevig ijzerdraad. Hiermee wordt de frame hangmat aan het verblijf van de dieren vast gemaakt. Alle producten van MAanimals zijn machine wasbaar op 40 graden. Fleece is milieuvriendelijk materiaal dat niet rafelt. Het isoleert ontzettend goed en toch ademt het ook. MAanimals werkt alleen met materialen van hoge kwaliteit, afgerond tot perfectie en zorgvuldig genaaid. Alle luxe accessoires zijn met liefde gemaakt.

De afmetingen zijn 25cmx25cm.

De frame hangmat is in 4 verschillende kleuren combinaties verkrijgbaar:

Knal roze & hemelsblauw
Rood & nacht
Hemelsblauw & oceaan diepte
Limoengroen & bosgroen

 

Consumentenprijs hangmat met frame: 11,50
Consumentenprijs hangmat zonder frame (reserve hoes): 5,95
(voor de verkoopprijzen, kunt u een e-mail sturen naar: info@maanimals.com)

Promotie
Voor webshops heeft MAanimals veel beeldmateriaal voor op het internet. Dit krijgt u natuurlijk gratis toegestuurd in de door u gewenste bestandsformaten. Het materiaal is tevens geschikt voor andere promotionele doeleinden, zoals drukwerk. Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Om de frame hangmat in de winkel te promoten, zijn alle frame hangmatten voorzien van een chique bedrukt kaartje. Hier kunt u tevens uw eigen informatie op kwijt, zoals prijsstickers. De frame hangmat kan in het schap neergelegd worden. Klik hieronder op het kaartje, om een grotere versie te bekijken.

Hieronder ziet u de promotiefoto's. De frame hangmat is onder andere geschikt voor:

Cavia
Chinchilla

Degoe
Dwergkonijn
Eekhoorn
Egel
Fret
Gerbil
Hamster
Kleine vogel
Muis
Tamme rat

Tevreden degoe's:

Tevreden konijnen:

 

Tevreden tamme ratten:

Tevreden fret:

Tevreden cavia's:

Copyright 2011 - 2017 www.maanimals.nl
MAanimals / Ratten-Speeltjes (M. Alberts)