Producten
Frame hangmat
Hoek hangmat
Klim- en knaagtouw

Kruiphangmat
Vierkante hangmat

Speeltunnel
Wigwam
Mini wigwam

Bestellen
E-mail mij

Informatie
Alles over MAanimals

Catalogus
Contact
Dibevo vakbeurs

Verkooppunten

English
Click here for English

.
  Klim- en knaagtouw van fleece

Productinformatie
Het klim- en knaagtouw verrijkt de omgeving van huisdieren. Dit speelgoed stimuleert hun natuurlijk gedrag en is daarom zowel een echte uitdaging als een mooie accessoire.

Het is klim- en knaagtouw is een speeltje en nestmateriaal in één!

Om in te klimmen, om aan te trekken, spelen en knagen. Het klim- en knaagtouw is zeer geschikt voor knaagdieren. Omdat fleece stof niet rafelt, is het voor knaagdieren ongevaarlijk. Ze moeten flink aan de slag met dit knaagtouw, want als ze een stukje doorknagen, kunnen ze het als nestmateriaal gebruiken. U zult zien dat ze dit mooie klimtouw mee willen nemen naar hun nestje. Alle knaagdieren vinden het heerlijk om lekker te knagen en dit klim- en knaagtouw kan veilig gesloopt worden. Geef knaagdieren de kans om hun natuurlijk gedrag te vertonen!

Tevens geschikt voor honden en vogels, zoals parkieten of papegaaien!

Alle producten van MAanimals zijn machine wasbaar op 40 graden. MAanimals werkt alleen met materialen van hoge kwaliteit, afgerond tot perfectie en zorgvuldig genaaid. Alle luxe accessoires zijn met liefde gemaakt.

Inclusief handige ophang ring
Het klim- en knaagtouw wordt geleverd een handige en stevige ophang ring. Hiermee wordt het klim- en knaagtouw in het verblijf van uw knaagdieren vast gemaakt.

Afmetingen en kleuren
Het klim- en knaagtouw is in verschillende kleuren combinaties verkrijgbaar; wordt assorti geleverd.
De afmetingen zijn 25cm lengte.

 

Consumentenprijs: €5,95 (voor de verkoopprijzen, kunt u een e-mail sturen naar: info@maanimals.com)

Promotie
Voor webshops heeft MAanimals veel beeldmateriaal voor op het internet. Dit krijgt u natuurlijk gratis toegestuurd in de door u gewenste bestandsformaten. Het materiaal is tevens geschikt voor andere promotionele doeleinden, zoals drukwerk. Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Om het klim- en knaagtouw in de winkel te promoten, zijn alle de klim- en knaagtouwen voorzien van een chique bedrukt kaartje. Hier kunt u tevens uw eigen informatie op kwijt, zoals prijsstickers. Het klim- en knaagtouw kan in het winkelschap opgehangen worden met de ophang ring in de punt. Klik hieronder op het kaartje, om een grotere versie te bekijken.

 

Het klim- en knaagtouw is onder andere geschikt voor:

Cavia
Chinchilla
Degoe
Dwergkonijn
Eekhoorn
Egel
Fret
Gerbil
Hamster
Hond
Kleine vogel
Muis
Tamme rat

 

Copyright © 2011 - 2017 www.maanimals.nl
MAanimals / Ratten-Speeltjes (M. Alberts)