Producten
Frame hangmat
Hoek hangmat
Klim- en knaagtouw

Kruiphangmat
Vierkante hangmat

Speeltunnel
Wigwam
Mini wigwam

Bestellen
E-mail mij

Informatie
Alles over MAanimals

Catalogus
Contact
Dibevo vakbeurs

Verkooppunten

English
Click here for English

.
  Mini wigwam

Productinformatie
De mini wigwam verrijkt de omgeving van kleine huisdieren. Dit speelgoed stimuleert hun natuurlijk gedrag en is daarom zowel een echte uitdaging als een fijne rustplek. Zeer geschikt om in te knuffelen, slapen, verstoppen en spelen. Het ligt eraan hoe hij opgehangen wordt, want hij kan heen en weer schommelen of kalm in een hoekje hangen. Dieren stappen er gemakkelijk in en uit, waardoor ook oude en zieke dieren zich prettig voelen in de mini wigwam.

De mini wigwam is gemaakt van zacht fleece en wordt geleverd met een handig ophang haakje. Hiermee wordt de wigwam aan het verblijf van de dieren vast gemaakt. Alle producten van MAanimals zijn machine wasbaar op 40 graden. Fleece is milieuvriendelijk materiaal dat niet rafelt. Het isoleert ontzettend goed en toch ademt het ook. MAanimals werkt alleen met materialen van hoge kwaliteit, afgerond tot perfectie en zorgvuldig genaaid. Alle luxe accessoires zijn met liefde gemaakt.

De afmetingen zijn 16cmx12cm.

De mini wigwam is in 4 verschillende kleuren combinaties verkrijgbaar:

Knal roze & limoengroen
Rood & nacht
Hemelsblauw & oceaan diepte
Limoengroen & bosgroen


Consumentenprijs: 6,50 (voor de verkoopprijzen, kunt u een e-mail sturen naar: info@maanimals.com)

Promotie
Voor webshops heeft MAanimals veel beeldmateriaal voor op het internet. Dit krijgt u natuurlijk gratis toegestuurd in de door u gewenste bestandsformaten. Het materiaal is tevens geschikt voor andere promotionele doeleinden, zoals drukwerk. Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Om de mini wigwam in de winkel te promoten, zijn alle mini wigwams voorzien van een chique bedrukt kaartje. Hier kunt u tevens uw eigen informatie op kwijt, zoals prijsstickers. De mini wigwam kan in het schap opgehangen worden met de lus in de punt. Klik hieronder op het kaartje, om een grotere versie te bekijken.

 

Hieronder ziet u de promotiefoto's. De mini wigwam is onder andere geschikt voor:

Degoe
Eekhoorn
Gerbil
Hamster
Kleine vogel
Muis
Tamme rat

Copyright 2011 - 2017 www.maanimals.nl
MAanimals / Ratten-Speeltjes (M. Alberts)