Producten
Frame hangmat
Hoek hangmat
Klim- en knaagtouw

Kruiphangmat
Vierkante hangmat

Speeltunnel
Wigwam
Mini wigwam

Bestellen
E-mail mij

Informatie
Alles over MAanimals

Catalogus
Contact
Dibevo vakbeurs

Verkooppunten

English
Click here for English

.
  Speeltunnel

Productinformatie
De speeltunnel verrijkt de omgeving van huisdieren. Dit speelgoed stimuleert hun natuurlijk gedrag en is daarom zowel een echte uitdaging als een fijne rustplek. Zeer geschikt om in te knuffelen, slapen en spelen. Van nature maken knaagdieren gangen onder de grond en daarom is de speeltunnel erg populair! Vooral ratjes die graag in de mouw zitten vinden de speeltunnel leuk! Deze speeltunnel is om op te hangen, maar u kunt hem ook gewoon neerleggen. En dit speeltje is zo prachtig in elkaar gezet dat u hem binnenstebuiten kunt draaien als je de kleuren eens andersom wilt!

De speeltunnel is gemaakt van zacht fleece en wordt geleverd met handige ophang haakjes. Hiermee wordt de speeltunnel aan het verblijf van de dieren vast gemaakt. Alle producten van MAanimals zijn machine wasbaar op 40 graden. Fleece is milieuvriendelijk materiaal dat niet rafelt. Het isoleert ontzettend goed en toch ademt het ook. MAanimals werkt alleen met materialen van hoge kwaliteit, afgerond tot perfectie en zorgvuldig genaaid. Alle luxe accessoires zijn met liefde gemaakt.

De afmetingen zijn 45cm in de lengte en 15cm in diameter.

De speeltunnel is in 4 verschillende kleuren combinaties verkrijgbaar:

Knal roze & limoengroen
Rood & nacht
Hemelsblauw & oceaan diepte
Limoengroen & bosgroen

Consumentenprijs: €14,50 (voor de verkoopprijzen, kunt u een e-mail sturen naar: info@maanimals.com)

Promotie
Voor webshops heeft MAanimals veel beeldmateriaal voor op het internet. Dit krijgt u natuurlijk gratis toegestuurd in de door u gewenste bestandsformaten. Het materiaal is tevens geschikt voor andere promotionele doeleinden, zoals drukwerk. Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Om de speeltunnel in de winkel te promoten, zijn alle speeltunnels voorzien van een chique bedrukt kaartje. Hier kunt u tevens uw eigen informatie op kwijt, zoals prijsstickers. De speeltunnel kan in het schap opgehangen worden met één van de lussen in de punt. Klik hieronder op het kaartje, om een grotere versie te bekijken.

Hieronder ziet u de promotiefoto's. De speeltunnel is onder andere geschikt voor:

Cavia
Chinchilla
Degoe
Dwergkonijn
Eekhoorn
Egel
Fret
Gerbil
Hamster
Muis
Tamme rat

Tevreden konijnen:

Tevreden cavia's:

Tevreden tamme ratten:

Tevreden fretten:

Copyright © 2011 - 2017 www.maanimals.nl
MAanimals / Ratten-Speeltjes (M. Alberts)