Producten
Frame hangmat
Hoek hangmat
Klim- en knaagtouw

Kruiphangmat
Vierkante hangmat

Speeltunnel
Wigwam
Mini wigwam

Bestellen
E-mail mij

Informatie
Alles over MAanimals

Catalogus
Contact
Dibevo vakbeurs

Verkooppunten

English
Click here for English

.
  Vierkante hangmat

Productinformatie
De vierkante hangmat is makkelijk en geliefd bij alle dieren! De vierkante hangmat verrijkt de omgeving van huisdieren. Dit speelgoed stimuleert hun natuurlijk gedrag en is daarom zowel een echte uitdaging als een fijne rustplek. Zeer geschikt om in te knuffelen, slapen en spelen. Deze hangmat is heeft twee verschillende gekleurde kanten. U kunt zelf kiezen welke kant je naar boven doet; zo is het elke keer een andere hangmat! Dit is de handigste hangmat voor 'beginners' en kan het beste gebruikt worden bij de volhoudende knager. Met de vierkante hangmat zit u altijd goed! Dieren stappen er gemakkelijk in en uit, waardoor ook oude en zieke dieren zich prettig voelen in de vierkante hangmat.

De vierkante hangmat is gemaakt van zacht fleece en wordt geleverd met handige ophang haakjes. Hiermee wordt de vierkante hangmat aan het verblijf van de dieren vast gemaakt. Alle producten van MAanimals zijn machine wasbaar op 40 graden. Fleece is milieuvriendelijk materiaal dat niet rafelt. Het isoleert ontzettend goed en toch ademt het ook. MAanimals werkt alleen met materialen van hoge kwaliteit, afgerond tot perfectie en zorgvuldig genaaid. Alle luxe accessoires zijn met liefde gemaakt.

De afmetingen zijn 30cmx30cm.

De vierkante hangmat is in 4 verschillende kleuren combinaties verkrijgbaar:

Knal roze & hemelsblauw
Rood & nacht
Hemelsblauw & oceaan diepte
Limoengroen & bosgroen

Consumentenprijs: €8,95 (voor de verkoopprijzen, kunt u een e-mail sturen naar: info@maanimals.com)

Promotie
Voor webshops heeft MAanimals veel beeldmateriaal voor op het internet. Dit krijgt u natuurlijk gratis toegestuurd in de door u gewenste bestandsformaten. Het materiaal is tevens geschikt voor andere promotionele doeleinden, zoals drukwerk. Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Om de vierkante hangmat in de winkel te promoten, zijn alle vierkante hangmatten voorzien van een chique bedrukt kaartje. Hier kunt u tevens uw eigen informatie op kwijt, zoals prijsstickers. De vierkante hangmat kan in het schap opgehangen worden met één van de lussen in de punt. Klik hieronder op het kaartje, om een grotere versie te bekijken.

Hieronder ziet u de promotiefoto's. De vierkante hangmat is onder andere geschikt voor:

Cavia
Chinchilla
Degoe
Dwergkonijn
Eekhoorn
Egel
Fret
Gerbil
Hamster
Kleine vogel
Muis
Tamme rat

Tevreden tamme ratten:

Tevreden cavia's:

Tevreden konijnen:

Tevreden hamsters:

Tevreden fret:

Tevreden chinchilla:

Copyright © 2011 - 2017 www.maanimals.nl
MAanimals / Ratten-Speeltjes (M. Alberts)