Producten
Frame hangmat
Hoek hangmat
Klim- en knaagtouw

Kruiphangmat
Vierkante hangmat

Speeltunnel
Wigwam
Mini wigwam

Bestellen
E-mail mij

Informatie
Alles over MAanimals

Catalogus
Contact
Dibevo vakbeurs

Verkooppunten

English
Click here for English

.
  Wat is MAanimals?

Mijn naam is Mariska Alberts (geboren in 1990) en ik ben zelfstandig ondernemer. Al sinds 2005 ontwerp en verkoop ik mijn eigen knaagdieraccessoires. Eerst enkel aan particulieren via www.Ratten-Speeltjes.nl (met meer dan 5.000 bezoekers per maand), maar vanaf oktober 2011 ook aan dierenspeciaalzaken.

Ik begon met het bedrijf Ratten-Speeltjes op mijn 15e. Dat is inmiddels de grootste website gespecialiseerd in accessoires voor tamme ratten en wordt maandelijks door duizenden rattenliefhebbers bezocht. In 2011 heb ik mijn eigen groothandel voor andere dierenwinkels opgericht, genaamd MAanimals.

In juni 2012 ben ik afgestudeerd als commercieel econoom met marketing als specialisatie. Creativiteit en innovatie zijn ontzettend belangrijk voor mij en dit ziet u terug in mijn ontwerpen. Mijn onderneming is voor mij, zelfs na al die jaren, nog steeds een uitlaatklep voor mijn creativiteit. Ik vind het heerlijk om mijn eigen zaak te blijven verbeteren en telkens iets nieuws te bedenken. Ik ben heel trots op mijn producten en ik krijg een hoop complimentjes op de hoge kwaliteit van mijn accessoires. Ik doe dit met liefde en ik geef veel om dieren. Ik ben opgegroeid met allerlei huisdieren, dus ik kan niet anders.

Visie
MAanimals vindt dat het belang van spelen bij huisdieren wordt onderschat. Het is belangrijk dat de knaagdierkooi regelmatig opnieuw wordt ingericht, om huisdieren levendig en vrolijk te houden. MAanimals zorgt ervoor dat alle huisdieren die in kooien leven, zich niet meer zullen vervelen. Over 10 jaar heeft iedere dierliefhebber een ‘levend poppenhuis’, in plaats van een kooi, ingericht met de knaagdierbenodigdheden van MAanimals. Het houden van knaagdieren wordt een lust voor het oog en een manier van zelfexpressie voor de dierenliefhebber.

Missie
MAanimals voorziet dierliefhebbers in knaagdierbenodigdheden, zodat huisdieren die in kooien leven, zich niet onnatuurlijk hoeven te gedragen. MAanimals staat voor luxe accessoires van fleece stof tegen een betaalbare prijs, waarbij het dierenwelzijn altijd voorop staat. Deze zachte accessoires zijn afgerond tot perfectie, zorgvuldig genaaid en met liefde gemaakt.

Tijdlijn
2005: Introductie van de particuliere webshop Ratten-Speeltjes, voor handgemaakte dierenproducten
2008: Ratten-Speeltjes wordt ingeschreven bij de KvK als detailhandel
2010: Start massaproductie
2011: Introductie van MAanimals en start verkoop aan de detailhandel
2012: Meer dan 150 verkooppunten verkregen door heel Nederland

Copyright © 2011 - 2017 www.maanimals.nl
MAanimals / Ratten-Speeltjes (M. Alberts)